Geëxtrudeerde vispellets

Pure kwaliteit!

Sinds jaar en dag is Wielco toonaangevend in de vislokvoederbranche. Vanaf de oprichting in 1946 is een zeer ruime vakkennis opgebouwd. In samenwerking met professionals heeft Wielco inmiddels vele uiteenlopende producten ontwikkeld. En met succes, want vele topvissers wonnen hiermee talloze prijzen.

Dankzij de overname door Vobra Special Petfoods in 2006 heeft Wielco maximaal kunnen profiteren van het vakmanschap en de kennis op het gebied van extruderen.

Dit heeft geresulteerd in onze gloednieuwe en unieke geëxtrudeerde pellets, die garant staan voor een optimaal resultaat. Pure kwaliteit!

Instant Response Extruded Pellets

Deze pellets worden speciaal geproduceerd op een exclusieve extruderlijn voor hobby- en sportsvissers.

Deze zinkende pellets zijn uniek omdat de kleur volledig is opgenomen in de pellet, dus ook van binnen is de pellet geheel van dezelfde kleur. Door deze stabiliteit van kleur, waardoor in het water zowel de geur als de kleur altijd hetzelfde blijft, is deze pellet te kwalificeren als top lokaas.

Deze pellets zijn samengesteld uit zeer smakelijke en milieuvriendelijke ingrediënten waaronder een hoogwaardige vis / zalmolie. De toevoegingen van de geselecteerde aroma’s hebben een sterke aantrekkingskracht voor vele vissoorten. De componenten zijn dusdanig samengesteld dat dit zorgt voor een uitgebalanceerde structuur van de pellets.

Afmetingen

Deze pellets zijn verkrijgbaar in de volgende maten:
3 mm – 4,5 mm – 6 mm – 10 mm – 16 mm

Red Krill

 

 

 

 

Green Mussel

 

 

 

 

Yellow Corn

 

 

 

 

Black Monster Crab